Om meg

Mitt navn er Christina Gundersen. Jeg er 22 år og studerer 2. året i markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania. Dette semesteret har jeg valgt å fordype meg i digital markedsføring. Utenom skolen har jeg en deltidsstilling på Meny Ringes Park der jeg er 2-3 dager i uken.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg valgte dette valgfaget da det var det jeg interesserte meg mest for og mener det var det beste valget jeg kunne ta. Da blogg først kom på banen for mange år siden, hadde jeg en personlig blogg jeg skrev som en liten dagbok. Nå for tiden går det mest i sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og  Snapchat som de fleste på min alder bruker mye. Det jeg vil få ut av dette semesteret er fersk kompetanse på et område jeg mener er viktig i dagens arbeidsliv. Teknlogien beveger seg fort, og tradisjonelle jobber blir sakte men sikkert byttet ut med maskiner. Å være “et steg foran” andre som ikke får den samme kompetansen mener jeg er det viktigste jeg kommer til å lære meg i løpet av min bachelor. Jeg er bare en av mange tusen markedsføringsstudenter som utdanner seg her i Norge og da blir det å skille seg ut veldig viktig.

Jeg håper denne bloggen kan være interessant å følge og følg meg gjerne eller ta kontakt på andre sosiale medier som ligger under siden “Kontakt” 🙂